Welkom bij de Rotondaschool Passewaaij
 
Stralend de wereld in is onze uitspraak waar we dagelijks mee bezig zijn. Rotonda kinderen gaan met plezier naar school en met vrolijke verhalen naar huis. Door middel van de kanjertraining leren wij kinderen elkaar respecteren en waarderen om wie ze zijn. Elk kind met zijn eigen kwaliteit. Die kwaliteit mogen ze bij ons op school laten zien waardoor ze gaan en blijven stralen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot wereldwijze kinderen. Ze leren bij ons op school doelen stellen en samen te bekijken hoe deze te halen. Daarnaast leren wij ze omgaan met tegenslag, opstaan en doorzetten. Nieuwsgierig naar onze school? Maak een afspraak en kom het zelf ervaren. 
 
 klik hier Info nieuwe leerlingen.

- Klik hier voor de nieuwsbrief.
- Klik hier voor de extra nieuwsbrief
                over 27   juni!


- Klik hier voor het nieuwe formulier om verlof aan te vragen.

 
Wij zijn bereikbaar per mail: info@rotondaschool.nl
of per tel: 0344-632839 van 8.00 - 17.00 u.

 

Uitnodiging High Tea hulpouders.

Ook dit jaar willen wij alle hulpouders bedanken. Jullie zijn uitgenodigd om donderdag 29 juni op het Koerierspad een High Tea met ons te nuttigen. 
Om 14.00 uur wordt u daar verwacht zodat wij u kunnen bedanken. 
Mocht u verhinderd zijn dan bij deze van harte bedankt voor uw steun en hulp.

  
 
BEKNOPTE AGENDA
 
23 juni
3 juli 
4 juli
7 juli  
21 aug    
Rapporten mee
Musical groep 8
Kennismaken nieuwe leerkracht
Start Zomervakantie (14.15 u)
Eerste schooldag
 
 
Afbeeldingsresultaat voor kaka kinderopvang tiel
Op de Rotondaschool biedt KaKa voor,- naschoolse opvang aan. Ons vaste aanspreekpunt op school voor de BSO is Kristy. Zij is elke dag aanwezig.

Kijk voor meer informatie onder het kopje BSO.
Kanjerschool

Wij zijn er trots op dat we een kanjerschool zijn. Al onze leerkrachten zijn opgeleide kanjertrainers en geven wekelijks kanjerlessen. Maar wat is de kanjertraining nu eigenlijk?

De kanjertraining richt zich op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door verhalen en oefeningen krijgen kinderen inzicht in hun eigen gedrag en dat van de ander. Ze leren om te gaan met hun gevoelens, voor zichzelf op te komen, te luisteren naar anderen en conflicten op een goede manier op te lossen.